Miért van az hogy egyik sztár sem pattanásos? (Tinisztárokra gondoltam)
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 13:11
1/22 anonim válasza:
A sok pénzükből kitelik kozmetikusra és hatásos szerekre, nem beszélve a retusálásról.
4/22 anonim válasza:
Mert azok laboratóriumokban kikísérletezett, génmanipulált lények, mint ahogy azt a SouthParkból tudjuk
5/22 anonim válasza:
A magazinokban retusálva vannak a sztárok!:) Nézz meg egy két candid képet, nagyon meg fogsz lepődni!:) És nem utolsó sorban a smink is csodákra képes!:)
6/22 anonim válasza:
ők is pattanásosak csak a kamerákon keresztül ez nem látszik :D
7/22 anonim válasza:
magyar "sztárok" közül rami is az, multkor mutattak róla egy közelit és volt rajta pár csak a sok smink takarja, de az is csúnya mikor 2 kiló vakolatot rak egy pattira
8/22 anonim válasza:
Nem pattanásosak? Teli vannak pattanásokkal, könyörgöm. Nagy ritkán eléggé jó minőségű fotókkal találkozom, és teljesen elcsodálkozom, milyen ronda az arcbőrük. A legtöbbnek még bajuszkája is van, a szemöldökükre sem figyelnek oda.
Katy Perry álla például teli van pattanásokkal. A sok smink teljesen tönkreteszi a bőrüket, akármilyen jó minőségűek - a jóból is megárt a sok. Hidd el, nagyon is pattanásosak, de mégsem jelenhetnek meg a közönség előtt pöttyös fejjel, erre van a make up. A photoshop pedig csodákra képes.
9/22 anonim válasza:
pattanásosak..
sőt.. egy kiló alapozó,retusálás,stb...
10/22 anonim válasza:
gondolom a kérdező nem kiretusált képekre gondolt hát ezt én is szeretném tudni ugyanis én még egy ragyás sztárral nem találkoztam a TVBE!!sztem azért mert nekik vannak szponzoraik akik a termékeikkel támogatják és gondolom mindent elkövetnek hogy igényesen nézzenek ki minden héten kozmetikus meg fodrász alap hogy jól nézzenek ki csak kérdés hogy ki érdemli ezt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!