Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki használ Loreal Casting...

Ki használ Loreal Casting Creme Gloss! Szőke! árnyalatú hajszínezőt, és mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 12:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Én legutóbb a világos gyöngyszőkével festettem és csak ajánlani tudom. Végre egy festék, ami tényleg azt teszi, amit kell, nem csak reklámszöveg van mögötte... A száraz, sérült, szőkített hajam most fényes és puha. Mellesleg ez az árnyalat nagyon jó hamvas :)
2010. aug. 15. 20:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. Festett volt előtte is a hajad?
2010. aug. 16. 00:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, előtte Palette Deluxe Fehéraranyszőkével festettem és van különbség.
2010. aug. 16. 01:02
 4/10 A kérdező kommentje:
MEnnyire kopik? Nem sárgult be? (Castingra értem)
2010. aug. 16. 09:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Még csak egy hetes a festés, 2x mostam hajat, de nem kopott és nem is sárgult, bár heti 1x hamvasítóval is megmosom. :)
2010. aug. 16. 15:19
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen, sokat segítettél :)
2010. aug. 16. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit, remélem neked is bejön majd! :)
2010. aug. 17. 02:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem egy Jégszőke arnyalatút. Nekem melírozva van a hajam, úgyhogy ezzel kezdem :)
2010. aug. 19. 10:06
 9/10 anonim válasza:

Szia!!!Én most vettem jégszőkét de még nem mentem fodrászhoz.Nem tudjuk felvenni a kapcsolatot h küldj képet hoyg miylen volt meg szeretnék kérdezgetni róla!!

Nekem először lenne festve a hajam ugyhogy nagyon izgulok !

aterg13@freemail.hu-ra dobhatnál egy emailt!!vagy itt is válaszolhatsz!

2010. okt. 4. 21:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia!!!! Nekem melírozva volt a hajam, és alapból világosbarnás a hajam. Vettem egy jégszőke árnyalatú Castingot és meg is csináltuk... A melírozott részeken jégszőke lett, a világosbarna részek pedig aranyszőke színűek lettek. Szép volt egy ideig, de én úgy vettem észre, hogy sárgult kicsit, citromos vízzel öblítettem. Aztán vettem egy 1el világosabb árnyalatot, az világosabb lett, de viszont a töveit nem fogta meg rendesen :S sajnos... pedig ez is szép lenne.
2010. okt. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!