Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem sikerült a bajuszgya...

Miért nem sikerült a bajuszgyantázás? (bővebben. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma vettem x-epil hideggyantát arcra...

Követtem a leírásokat.. felmelegíteni a tenyereim között, stb.

Rátettem a gyantázandó területre.. lehuztam gyors mozdulattal... és ottmaradt a gyanta ráragadva a bőrömre, na meg persze a bajszom is... :D

Utánna próbálgattam még huzogatni, de hiába.. semmi eredmény.

Mit csináltam rosszul??

Előre is köszönöm :)

2010. aug. 5. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Több lehetöség van:

a gyanta lehet rossz minöségü

túlságosan felmelegedett és nem tapad rendesen

az arcod nem volt zsirmentes illetve száraz (alaposan meg kell mosni, nem szabad utána semmit rátenni és telesejen szárazra kell törölni)

a szörszálak túl rövidek

a lehúzáskor nem feszitetted ki a börödet - ugyanis nemcsak az a lényeg, hogy gyorsan húzd, hanem az is, hogy a száliránnyal szemben,és közben a bör feszes legyen

A rajtaragadt gyantát a papirjával tudod leszedni - kicsit hozzáérinted ahol oagadós, és a gyanta "visszaragad" a többihez. A maradékot babaolajjal (vagy akár olivaolajjal, napraforgóolajjal le tudod törölni)

2010. aug. 5. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Töröld le a ragacsot, ami ottmaradt. Utána hintőporozd be a bőrödet, és újra gyantázd le. Tuti, h. sikerül. A hintőportól sem a bőröd nem sérül, sem a ragacs nem marad ott. Hajrá! :)
2010. aug. 5. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy rossz irányba húztad le...
2010. aug. 5. 11:30
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :))

kiis probáltam ugy ahogy mondtátok...

de egyszerűen nem ment.. ugyhogy marad a kozmetikus :)

2010. aug. 5. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt túl jó a hőfok.Igaz,hogy úgy írják,hogy a tenyered között elég,de én egy izzóhoz tartom oda.A ragacsosság is erre utal,hogy nem volt elég meleg,így nem is ragad bele teljesen.
2010. aug. 5. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem veet arcgyantám van és nagyon jó arra h leszedje a bajuszt!

én ami csík benne van még melegítés előtt félbevágom, aztán rárakom laptopra h felmelegedjen xD majd rárakom először az arc bal felére lerántom orr felé, majd a jobb felére és szintén lerántom az orr felé és kész. sima.

2010. aug. 5. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Jobban melegisd fel a gyantát. Vágj kb 1centi széles 2centi hosszú csíkot.Én valami meleg/forró felületre szoktam rárakni.
2010. aug. 5. 18:59
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönööm szépen Nektek is! :)

holnap kipróóbálom...de még most iség a bőrömtőle:S megpiros :$dehát bénavoltam :DDDDD

2010. aug. 5. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!