Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem vagyok egy nagyon barna...

Nem vagyok egy nagyon barna bőrü. Körübelül hány alkalom kell ahoz h szép barna legyek esetleg 11 alkalomra világosbarna böröm van?

Figyelt kérdés
A böröm világosbarna és nem teszik szertnék sokkal barnább lenni.ha mégcsak 1xx voltam szoliba hány percel kezdjek?
2008. nov. 26. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenképp 5 perccel kezdj és ezt az időt tartsd is meg egy ideig, mert megéghet a bőröd. Hát attól függ miylen szoliba jársz, mikor cseréltek benne csöveket stb. De én úgy tapasztaltam, hogy ha nincs kreolos alap bőrszíned, jó sok alkalom kell, hogy látszódjon valami.
2008. nov. 26. 23:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha sima szoliról van szó 5 perc, ha állószoliról, amit javaslok akkor 6perc, csak nagyon vigyázz ne hajolj közel a csövekhez mert az arod nagyon könnyen megéghet. Ezen kívül használhatsz zuhanyzás után Dove önbarnítót, nekem bejött.
2008. nov. 27. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!