Hogy tudok a legegyszerűbben afro hajat csinálni itthon?
Figyelt kérdés
Kaptam hajat, és szeretném kipróbálni :D
Az is elég, ha csak pár tincses tudnék egyenlőre csinálni kíváncsiságból
Sose volt meg ilyen hajam.
2020. aug. 20. 18:37
1/3 anonim válasza:
Szia,fodrászok is 1-2 napig csinálják,de persze ők 100-200 tincset is akár,a haj mennyiségétől függ.Ezt otthon is be lehet fonni,persze ha nem ennyit szeretnel akkor kevesebb ido is,de nezz rola mindenkepp videot hogyan is kell.Biztos jól fog kinézni
2/3 A kérdező kommentje:
Hát megpróbáltam, de az első tincs után feladtam😂
Nekem nem áll a kezemre és meg idegesít is🤨
Ráadásul a haj is hamar kocolodik
2020. aug. 21. 10:14
3/3 anonim válasza:
Én is csináltam magamnak. Sok youtube videót néztem meg Gazdig Adri csinált instára videót onnan is tanultam. Én 8órán keresztül fontam😂 Hátul nem láttam ott anyu csinálta:D 5csomag kanekalon hajból. Amúgy ha erősen választod szét a hajat akkor nem csonósodik.és én a szárítóra raktam rá a tincseket, ott választottam szét. Könnyebb volt. Szilikom hajgumit tettem bele de jobb ha forro vizbe martod akkor a vege nem csomosodik ossze a vege.....☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!