Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festessem a hajam ha már van...

Festessem a hajam ha már van benne egy ősz tincs elől és néhány ősz hajszál máshol is?

Figyelt kérdés
39 éves vagyok. Azért kérdezem, mert amúgy a hajam gyönyörű, fényes, lágy és majdnem a derekamig ér,sokat ápolom, félek, hogy a sok festéstől, tőfestés miegymás olyan sprőd lesz és oda a szép hajzuhatagomnak. Még sosem festettem semmivel.

2020. aug. 19. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
49%

A festés nem rossz ötlet, DE CSAK AKKOR; ha JÓ szakemberrel csináltatod. (Házilag garantáltan tönkreteszed a hajad vele - mégha nemsokára írják is többen, hogy ök ezer éve festik otthon és semmi baja a hajuknak)

Egy hozzáértö fodrász meg tudja keresni azt a festéktipust, ami a hajadnak nem árt, megfelelö módon festi be és utókezeli, akkor jóformán semmi negatív hatása sincs, olyan szép, ápolt, lágy marad, mint most. Lehet, hogy neked kicsit többet kell hajmosáskor ápolni, esetleg más szert kell használni, mint eddig, de a hajad ettöl amrad szép.

Én most vagyok 65 éves, kb. 40 évesen kezdtem festtetni, és se nem törik, se semmi más módon nem tette tönkre a hajam. De ehhez jó fodrász és jó festék és hajápoló szerek szükségesek.

2020. aug. 19. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálkozhatnál akkor természetes hajfestékkel is (cassia,henna,indigo) ha barna,vörös,vagy fekete a hajad. Így garantáltan nem károsodik.
2020. aug. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!