Találkozott már valaki olyannal, hogy nem nőtt a frufruja?
Figyelt kérdés
10 éve vágattam frufrut, amit elég gyorsan megbántam és hagytam növeszteni. A problémám az, hogy azóta se nőtt össze egy hosszra a hajam többi részével, inkább törik, de nagyon. Eddig maximum az állam alá 3 cm-rel nőtt meg és egy 7-8 centit mindig vágni kéne belőle,annyira törik. A fodrászom nem tud rá mit mondani, nekem meg elegem van, hogy 10 év után se tud visszanőni normálisan. Valaki találkozott már ilyennel?2020. febr. 26. 21:26
1/1 anonim válasza:
Nem láttam még ilyet, de szerintem valami vitamint, étrend kiegészítőt kéne szedned, mert nem lehet amiatt törik ennyire
És levágatni akár kb egy hosszra is, ha merész vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!