Ha valakinek frufruja van, arcmosásnál elég két csattal elcsatolni, vagy érdemesebb hajpántot feltenni?
Ne mar, ilyet minek kiirni?
Felcsatolod, ha nem valik be, akkor meg hajpantot teszel a hajadba...
Raadasul diplomam sincs, ugy valaszoltam meg a kerdesed. Eleg hozza tukor, 2 csat, feltuzod, ha nem jo, nem fogja meg, akkor pedig beleteszed a hajpantot. Nehez lett volna erre rajonni?
A fejpánt is és a csatt is jó egyaránt RÖVID időre. Bár én arcmosáshoz nem használtam semelyiket, csak, ha pakolást tettem fel. Akkor csattal.
Nekem bumszli nagy csattok kellettek, ha hosszabb távon volt hátratűzve a frufrum, mert sima csattoknál vagy fejpántnál 1-2 órán belül ki is hullott a frufrum. A fülem mögül is kijött.
Tíz éves koromban növesztettem a frufrum, de a fenti indokok miatt levágattam.
Aztán mégis sikerült megnöveszteni.
Aztán 21-27 éves koromig volt frufrum. 27 évesen sokáig lusta voltam levágni, aztán azt vettem észre, hogy teljesen hosszú, felesleges levágatnom, ha már megnőtt. Jobban is nézek ki szerintem nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!