Foreo Luna mini2? Kinek mi a tapasztalata vele? Vagy érdemesebb lenne először egy 10 lépéses rutint kiépítenem?
16 éves kamaszlány vagyok. Különösebben nem problémás a bőröm, néha van 1-1 kósza patti, de 4-6 havonta megyek nagykezelésre a kozmetikusomhoz.
Nincs különösebb rutinom, ezeket szoktam csinálni:
1. Micellás vízzel letörlöm az arcomat (rózsaszín Bioderma)
2. Vagy a Kiehl's Midnight Recovery tisztító olaját, vagy pedig a Clinique Take The Day off krémjét használom
3. Tonizálok (Vagy a Kiehl's Ultra Facial tonikját használom, vagy a Magyar Királynő permetet, az Omoroviczától)
4. Hidratálok (Clinique krémekkel most éppen)
Szerintetek megéri beruházni egy Foreo készülékre? Nem szeretek sokat időzni a tükör előtt esténként (reggel pedig folyton késésben vagyok suliidőben), így szerintem mindig bajban lennék azzal, hogy átugrom a többlépéses rutinnál a dolgokat, kihagyok ezt, vagy azt, stb. És a Foreo használatával ez maximum 3-5 perc lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!