Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne hosszabb hajam...

Hogyan lehetne hosszabb hajam rövidebb idő alatt, ha nem szeretnék semmilyen vegyszert bevenni vagy rátenni? /Házitanács? /

Figyelt kérdés
A hajam kb. most a vállam felett van egy kicsivel.Hogy legyen nagyobb mondjuk hogy leérjen a hasamig?/Rövidebb idő alatt/
2008. nov. 26. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Ha van pénzed akkor felvarrathatsz, vagy hőillesztésről is szó lehet
2008. nov. 26. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:
házitanács valami ami könnyebben megoldható?:$
2008. nov. 26. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Vegyszer vagy étrendkiegészítő nélkül sehogy. A szervezetnek megvan a maga ritmusa, amely szerint a haj, ha teljesen egészséges és nem töredezik, 1-2 cm-t nő havonta. Ha erre nem segítessz rá direkt a hajra kifejlesztett kapszulákkal, ennél gyorsabb növekedésre ne számíts. Én tavaly nyáron vágattam le a hajam, a vállam alattig ért, és most ér a mellem alá... pedig én nagyon sok készítményt szedtem, revild, biovanne, béres szépségvitamin stb. több hónapig és még így is csak ekkora a hajam!
2008. nov. 26. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Masszírozni kell gyakran a fejbőrt, ez serkenti a vérkeringést, ezáltal gyorsabban nő a haj.
2008. nov. 28. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyél sok halat.

A masszírozástól zsírosodni fog a hajad. És amugy meg nyári hónapokban 1 centit nő, télen pedig csak felet egy hónapban.

A vitamin pedig nem vegyszer, azt nyugodtan lehet szedni, persze mértékkel.

2008. dec. 9. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!