Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyógyszeres kezelés pattanás...

Gyógyszeres kezelés pattanás ellen?

Figyelt kérdés
Nektek mi vált be? Esetleg valami gyógynövényes oldat ami tényleg hatásos? Acneminum gyógyszer mennyire hozta meg a változást? Nem túlzottan pattanásos az arcom viszont engem nagyon zavar. Eléggé zsíros arcbőröm van gondolom ezért is vagyok hajlamosabb a pattanásokra. Itthon mindig tisztítom az arcom természetesen. Sminkelni nagyon ritkán sminkelek akkor is csak korrektor. Anyukám szeretne venni Acneminum gyógyszert hátha hatásos. Szerintetek érdemes kipróbálni?
2020. aug. 11. 20:28
 1/1 anonim ***** válasza:
81%

Kárt biztos nem okozol vele mert ez egy étrendkiegészítő, kipróbálhatod nyugodtan.

Nekem közepesen súlyos akném volt én egy erős gyógyszert szedtem rá, medinac, de ha neked nem túlzottan pattanásos akkor nem kell ilyen erős tabletta.

Amit tudok javasolni, hogy figyeld meg mi okozza a pattanásokat, menstruáció, rossz étkezés, vagy valami irritálja stb. szóval járj utána az okoknak.

2020. aug. 12. 07:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!