Mit csinál a pára a hajjal?
Tudom, hogy sok minden hajtípus függő, gondolkodtam, hogy a tudomány kategóriába tegyem a kérdésem, mert az érdekel, hogy tudományosan általánosságban mi történik a hajjal párás levegőben tartózkodás után.
Úgy tudtam, hogy nem párás városban élek, frissen mosott kibontott hajjal buliztam egy órát, és hazamenve beleállt a kefe a hajamba, ami nem kicsit lepett meg... Innen jött az ötletem, hogy tán mégis párás a levegő? Meg tán az izzadtság miatt is lett egy kóccsomó az egész hajam? Amúgy nem ragadós és nem is göndör a hajam, röviden hullámos, de most elég hosszú és teljesen balzsammal is mosás utáni 3. nap még mindig teljesen egymástól szétváló volt előtte a hajam és nagyon nem értem, hogy mi történt.
Amúgy közben rájöttem, hogy szerintem amit én párának gondolok, az közönséges kosz, por, hiszen egy építkezés mellett lakom, por, na, az aztán van dögivel, de az egész városban mindenfele építkeznek, a levegő meg továbbra is száraz, és most, hogy már meleg sincs annyira, szerintem nem is annyira az izzadság miatt áll bele a kefe a hajamba, hanem a por miatt...
Ettől még érdekel, hogy a pára mit tesz a hajjal, hátha tudja valaki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!