Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinál a pára a hajjal?

Mit csinál a pára a hajjal?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok minden hajtípus függő, gondolkodtam, hogy a tudomány kategóriába tegyem a kérdésem, mert az érdekel, hogy tudományosan általánosságban mi történik a hajjal párás levegőben tartózkodás után.

Úgy tudtam, hogy nem párás városban élek, frissen mosott kibontott hajjal buliztam egy órát, és hazamenve beleállt a kefe a hajamba, ami nem kicsit lepett meg... Innen jött az ötletem, hogy tán mégis párás a levegő? Meg tán az izzadtság miatt is lett egy kóccsomó az egész hajam? Amúgy nem ragadós és nem is göndör a hajam, röviden hullámos, de most elég hosszú és teljesen balzsammal is mosás utáni 3. nap még mindig teljesen egymástól szétváló volt előtte a hajam és nagyon nem értem, hogy mi történt.

2020. aug. 10. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Párásítja
2020. aug. 10. 20:30
 2/4 anonim válasza:
100%
Az én egyenes hajam begöndörödika párától
2020. aug. 10. 21:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a kérdésem az, hogy vajon a párától lett rasztás vagy az izzadtságtól vagy is-is vagy mástól vagy légnyomástól és hogy vagy miért?
2020. aug. 10. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Amúgy közben rájöttem, hogy szerintem amit én párának gondolok, az közönséges kosz, por, hiszen egy építkezés mellett lakom, por, na, az aztán van dögivel, de az egész városban mindenfele építkeznek, a levegő meg továbbra is száraz, és most, hogy már meleg sincs annyira, szerintem nem is annyira az izzadság miatt áll bele a kefe a hajamba, hanem a por miatt...

Ettől még érdekel, hogy a pára mit tesz a hajjal, hátha tudja valaki

okt. 29. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!