Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg b**is ha egy fiu...

Tényleg b**is ha egy fiu borotvalja a labszoret?

Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Hát nekem nem jönne be, az nem zavar, ha egy férfi nagyon szőrös, de a szándékos csupaszság igen.

De ez csak én vagyok, másnak tetszhet is, a lényeg meg, hogy neked oké legyen.

2020. aug. 9. 14:14
 2/7 anonim válasza:
74%
Nekem tetszik, ha csupasz a pasi lába, de a szőrössel sincs bajom.
2020. aug. 9. 14:47
 3/7 anonim válasza:

Első szabály: ne másra hallgass! Te döntesz a kinézetedről, és szerintem a full kopasz láb nem b u z i s, inkább esztétikus. Meg egyre többször látok olyat, hogy vagy totál kopasz, vagy rövidre van nyírva a lábszőre.

Meg csupaszon is megkülönböztethető a női és a férfi láb.

Ja és nézz meg egy külföldi országúti kerékpáros versenyt.

Pl: Giro D'Italia (ha jól írom) na ott aztán nagyítóval keresheted a szőrös férfilábakat!

Mégegy: amikor divatba jött hogy a férfiak/fiúk lenyírják a hónaljukat és-vagy a p ö c s ü k e t, akkor is milyen felháborodás lett hogy az b u z i s meg úgy néz ki mint egy óvodás, aztán mégis mennyire elfogadott lett, és nagyon sokan borotválkoznak nyaktól lefelé máig.

Szóval nyugodtan próbáld ki, mások véleményét meg szimplán s z a r d le.

Ha meg nem tetszik, akkor meg néhány hónap alatt úgy visszanő full gyárira, hogy észre se lehet venni hogy nemrég hiányosabb volt.

Meg korábban valahol olvastam, hogy az embereken lévő szőr, egy evolúció során visszamaradt felesleges dolog, mert ilyen kis mennyiségnek nincs hőtartó hatása.

És elnézést a hosszúra nyúlt válaszért.

2020. aug. 9. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem zavar 16l
2020. aug. 9. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg.
2020. aug. 9. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Kiábrándító inkább
2020. aug. 9. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem is zavarna. Inkább legyen szőrös a lába.
2020. aug. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!