Borotváljátok a hónaljatokat férfi társaim, illetev a felső testeteket? 19/F
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 09:59
2/7 anonim válasza:
Én sehol nem szőrtelenítek.
24, F
3/7 anonim válasza:
Én alapból nem borotválom. Hónaljat volt már, hogy leszedtem egyszer-kétszer nyáron, de annyira nem jött be. Felsőtestemen csak minimálisan nő, nincs is értelme leszedni. Odalent szoktam rendszeresen rövidre vágni, meg persze arcot borotválni. 30/f
4/7 anonim válasza:
Én borotválom,de én az átlagostól szőrösebb vagyok és engem zavar.A hónaljat és a teljes felsőtestet borotválom.
5/7 anonim válasza:
Hónalj rendszeresen, felső testet időnként lekapom, cerkánál megint csak rendszeresen. Kisebb szőr kisebb testszag hajlatokra értve.
6/7 anonim válasza:
Hónaljak, intim részen 2-3 naponta borotválva. Mellkas kb 2 hónaponta gyantázva.
Tartósabb és nem erősödik a szőrzet.
A higiénia része ezek szőrzetek kezelése.
Rengeteg nőt ki lehet ábrándítani pl hónalj szőrrel.
+ha mi férfiak szeretjük (avagy elvárjuk) az igényességet, szépséget a nőktől, igenis ne egyoldalú legyen.
Mindemellett önmagunk megtisztelése, karbantartása.
Párom arcára minden kiül.
Rosszúl van a hónaljszőr látványától.
Egy szókimondó, őszinte nő és bizony volt, hogy vendégünkre adott egy rendes, hónaljat takaró pólót xD a hosszú hónalj kutyája miatt.
Őszinte, de helyénvalóan tudja kezelni azt.
29F
7/7 anonim válasza:
Honalj meg a hancurlec folyamatosan. A testemet nem, az nekem kicsit mar a nem hetero kategoria.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!