Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Seb utáni fehér folt?

Seb utáni fehér folt?

Figyelt kérdés
Eléggé meghorzsoltam a lábam, besebesedett, majd lejött a seb, és fehér folt maradt utána. A kérdésem az lenne milyen sérüléseknél maradandó a fehér folt, és mikor tűnik el magától egy kis napozással?
2020. aug. 4. 22:33
 1/2 Lena7 ***** válasza:
100%

Nekem napozással eltűnt a hegem. (Egy kismacska megkapart, amikor segítettem neki, egy kb 5 cm hosszú kaparás nyom volt ott. A heget október környékén szereztem, és kb 3 napja mentem nyaralni. A nyaralás alatt barnultam és a heg is eltűnt.)

Vannak tapaszok/különböző gélek, amik segítenek a hegek eltüntetésében. Krémmánián lenne érdmes nézegetned a krémeket, mert ott sok vélemény is van az adott termékekhez.

Remélem sikerül eltüntetned. :)

2020. aug. 5. 08:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2020. aug. 5. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!