Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan gyorsaíthatok hajam...

Hogyan gyorsaíthatok hajam növekedésén? Házipraktika? Vagy egy kézenfekvő készítmény? És még néhány kérdés.

Figyelt kérdés
Üdv! 13 éves lány vagyok. Nemrég, pontosan júniusban kénytelen volam levágatni mellig érő hajam, mert a folyamatos vasalástól teljesen szét volt töredezve. Kb. a keresztcsontomig ér jelenleg. Azóta pakolásokat használok, és csak ritkán veszem igénybe a hajvasalót, tehát jelenleg jó állapotú a hajam. Arra volnék kíváncsi, milyen módszer, hajviselet, esetleg prakitka gyorsíthatja a növekedését? Esetleg hajítpus szerint eltérő? Az én hajam szőkésbarna, viszonylag vastag szálú. Várom a segítséget! Ja és még egy mellékkérdés. Az én hajamban enyhe, de erőteljes hullámok vannak. Ez azt takarja, hogy hullámos, és vasaló nélkül nem lehet egyenesre formázni. Esetleg erre tudtok trükköket? Előre is köszi!
2010. aug. 3. 23:50
1 2
 11/11 anonim válasza:

ja, és ne szárítsd hajszárítóval! :)

Hagyd éjszakára szabadon!

*előző válasz író*

2010. aug. 5. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!