Hogyan gyorsaíthatok hajam növekedésén? Házipraktika? Vagy egy kézenfekvő készítmény? És még néhány kérdés.
Ricinusolaj állítólag jó.
egy kis off: ha a melledig ért,és levágattad,akkor nem érhet a keresztcsontodig,mert az lent van a derekadnál:P legfeljebb a legalsó nyakcsigolyádig:)
amúgy ricinus olaj:)
és ezt hogy kell ?? minden hajmosás után rajta hagyni?? meddig?? nem kell vízzel hígítani, csak rátenni az olajat??
ha valaki már csinálta írja már le legyen oly kedves
Szia!
Nekem tesóm sokat vasalta a haját,0 és eltöredezett, meg fodrásznál sokszor ritkítatta, így "kevés" haja maradt.
Ezt használd! :)
Nekem a derekamig ér a hajam, dús, szőkésbarna, de nem ettől, hanem:
- sosem vasaltam (2 évben 2x kb!!!)
- ne dörzsöld törölközővel hajmosás utána, csak borítsd rá, tekered fel, hagy szikkadjon
- ne használj rá semmiféle kencéket (ilyenek, hogy vax, hajhab, hajlakk) CSAK AKKOR, ha valami fontos találkozó lesz
Én kipróbáltam, úgy 2 hónapig alkalmaztam hetente 1x, aztán abbahagytam, és hajmosáskor egy db hajszál nem hullott ki, és még gyorsabban növekedett!
(Nekem karácsonytól egészen idáig 10 centit nőtt a hajam, de ettől a hajszesz nélkül!)
Elég jó típusú hajam van, sokan irigyelnek :)
Csak ne csinálj magadból ilyen pózert ... akik még az egyenes hajukat is vasalják ...
Ui.: Enyhén hullámos a hajam, de nem érdekel ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!