Szerintetek? Nem szeretem a fehér bőrömet, sőt utálom, szoliba érdemes lenne elmennem?
Egyszerűen utálom a fehér bőrömet :S Lebarnulni napon nem is tudok. Csak leégek.
Érdemes lenne ,ha elmennék szoliba?
Vagy inkább hagyjam így?
Szerintetek szép a fehér bőr?:S
Vannak káros hatásai a szolinak?
18l
szerintem szép a fehér bőr nagyon is nekem is fehér bőröm van és eszem ágában sincs szoliban rontani légy rá büszke :)
15/L
köszi az eddigi válaszokat jöhetnek még
1.én mindig is úgy voltam vele, hogy nem szerettem a fehérséget. persze én máson ,h a fehér bőre volt, mindig is úgy láttam, hogy na neki jól áll. de nekem nem ,én nem érzem így :S de más már mondta, hogy nekem csak a fehér bőr áll jól.
2. miért érzed úgy, hogy neked jobb lenne a fehér bőr?
ha nemszereted akkor igen, a szoli megoldás, de először kevés percekre menj.
vagy, találj több szabadidős tevékenységet, délután 3-4-től menj biciklizni,kertészkedni,ilyesmik és azis segíthet fokozatos barnulásban.
már volt úgy, hogy huzamosabb ideig voltam kint napon, de az eredménye csak az lett, h szépen leégtem.barnaság viszont sehol se volt :)
mondjuk nem is úgy gondoltam, hogy nagyon barna legyek, csak egy kis színt. nem kell túlzásba vinnék.
amitől még félek az az, hogy lehet h utána jobban ráncosodnék.ezt viszont nem akarom :S
én sem szeretem a fehér bőrömet:S:(
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!