Grízesbőr ellen ?

Figyelt kérdés

A combomon meg a karomom ilyen grízes a bőröm ( Keratosis pilaris ) akinek van ilyen problémaja mit használ rá ? Vagy először bőrgyógyász ?

Köszönöm a válaszokat

2020. aug. 1. 23:39
 1/1 anonim válasza:

Sajnos ez egy szemét dolog.. :/

Nekem is van, főként a felkaromon és az alkaromon. Voltam vele orvosnál, és egy idős bőrgyógyász azt mondta, hogy erre nincs semmi. Annyit javasolt, hogy nyáron legyek vele a napon, mert leszárítja. Ez igaz is, ilyenkor tényleg sokkal jobb.

Aztán elmenten egyszer egy másik bőrgyógyászhoz, ő adott rá krémet, ami használt is, de eszméletlen zsíros, és sűrű volt, de legalább egy kevés maradt a dudorokból csak.

Azzal önmagában nem is lenne baj, hogy nagyon zsíros volt a krém, csak miután abbahagytam, vissza is jöttek.

Úgyhogy, kedves kérdező, az az igazság, hogy érdemben nem tudok neked segíteni. Biztos van olyan bőrgyógyász, aki jól tudja kezelni.

Jelenleg orvosnak tanulok, és remélem, ha elérünk a bőrgyógyászathoz, majd találok valamit a tankönyvekben.. :D

Ha esetleg neked mondott azóta valamit bőrgyógyász, kérlek tájékoztass! :)

2020. aug. 16. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!