Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Korpa ellen legjobb sampon/mód...

Korpa ellen legjobb sampon/módszer?

Figyelt kérdés

Már nagyon hosszú ideje harcolok a korpásodás ellen és egyszerűen semmi nem jön be.

Próbáltam:Head and shoulders-t az összes félét, Nizorált az csak jobban kiszárította a fejbőrömet, alpecin samponokat, sót, cukrot, Aloe firstöt

is ami mondjuk segített is, de túl drága lenne folyton azt venni, elég száraz a fejbőröm ha ez segít valamit. Ha valaki tud valami megoldást azt megköszönöm mert már nem tudom mit használjak.

2020. júl. 28. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor tűntek el a korpáim,amikor nem mostam gyakran samponnal hajat, inkább csak vízzel. Akkor persze egy darabig csak romlott a dolog,de egy idő után javult,majd teljesen eltűnt a korpa,a zsírral együtt.

Egyébként nem lehet hogy valami allergiád van? Attól is ki szokott jönni. Bár ha kamasz vagy,akkor ugye amiatt.

De amit szerintem kipróbálhatnál,az a teafaolaj. Az mindenre jó,korpára,bőrre,hajra, bármire :D

Húgomnak az tűntette el,gyorsan hat.

Remélem picit tudtam segíteni!

2020. júl. 29. 08:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Balea kb.300 forintos Anti-schuppen(talán ez a neve)kék csomagolású tűntette el teljesen a korpám.
2020. júl. 29. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:

"Sampon": Gillette borotvahab

Módszer: ugyanolyan márkájú pengével lehúzni

Nekem csak ettől múlt el teljesen a korpa.

2020. aug. 4. 12:11
 4/4 anonim válasza:
6%
Tehen szar
2020. aug. 8. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!