Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit mondasz a fodrásznak...

Mit mondasz a fodrásznak mikor megkérdi milyen hajat kérsz?

Figyelt kérdés
Írd, hogy fiú, lány, nő férfi vagy.

2020. aug. 1. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt hogy milyen hajat szeretnék :D
2020. aug. 1. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mobilon mutatok képeket.
2020. aug. 1. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmesélem, mit képzeltem el
2020. aug. 1. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
A festést mindig rábízom,ő látja mekkora a valós lenövésem,a hosszát már tudja,hogy hogy szeretem.Azt pedig hogy göndöríti vagy vasalja közösen beszéljük meg.Ha frizurára megyek időpont kéréskor egyeztetünk,és addig keresünk mindketten képet majd végül mindig rábízom.
2020. aug. 1. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Konkrétan? Megkérem, hogy vágjon kb. 5 cm-t a végéből, a többit ő már tudja, mert jó ideje ilyesmi a hajam, csak kisebb változtatások voltak. Jelenleg csak annyira van szükségem, hogy vágjon belőle annyit, hogy szép egészséges kinézetű legyen meg kiigazítsa a formát. Ha valami mást szeretnék, akkor meg próbálom elmondani pontosan mire is gondoltam, esetleg mutatnék képet, hogy kb mit szeretnék. A többit meg rá bíznám, ő ért jobban hozzá.
2020. aug. 1. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mutatom a képet, hogy milyet akarok.
2020. aug. 1. 19:55
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Évek óta ugyanazt a fazont kérem, max a hossza változik, így csak annyit szoktam mondani, hogy mennyit vágjon a végéből. Ha új hajat akarok, akkor mindig képeket viszek.
2020. aug. 2. 15:18
 8/8 anonim válasza:
Elmagyarázom hogy milyet szeretnék nadjából
2020. aug. 26. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!