Mit mondasz a fodrásznak mikor megkérdi milyen hajat kérsz?
Figyelt kérdés
Írd, hogy fiú, lány, nő férfi vagy.2020. aug. 1. 16:54
1/8 anonim válasza:
Hát azt hogy milyen hajat szeretnék :D
4/8 anonim válasza:
A festést mindig rábízom,ő látja mekkora a valós lenövésem,a hosszát már tudja,hogy hogy szeretem.Azt pedig hogy göndöríti vagy vasalja közösen beszéljük meg.Ha frizurára megyek időpont kéréskor egyeztetünk,és addig keresünk mindketten képet majd végül mindig rábízom.
5/8 anonim válasza:
Konkrétan? Megkérem, hogy vágjon kb. 5 cm-t a végéből, a többit ő már tudja, mert jó ideje ilyesmi a hajam, csak kisebb változtatások voltak. Jelenleg csak annyira van szükségem, hogy vágjon belőle annyit, hogy szép egészséges kinézetű legyen meg kiigazítsa a formát. Ha valami mást szeretnék, akkor meg próbálom elmondani pontosan mire is gondoltam, esetleg mutatnék képet, hogy kb mit szeretnék. A többit meg rá bíznám, ő ért jobban hozzá.
6/8 anonim válasza:
Mutatom a képet, hogy milyet akarok.
7/8 Sunshinedoll válasza:
Évek óta ugyanazt a fazont kérem, max a hossza változik, így csak annyit szoktam mondani, hogy mennyit vágjon a végéből. Ha új hajat akarok, akkor mindig képeket viszek.
8/8 anonim válasza:
Elmagyarázom hogy milyet szeretnék nadjából
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!