Van itt olyan lány aki tudja milyen hajat érdemes most csináltani meg ilyenek? Holnap mennék hosszabb idő után fodrászhoz de nem értek ezekhez a dolgokhoz. : (
Figyelt kérdés
Azt meg csak nem mondhatom hogy csináljon valami olyat amilyet gondol. (26/F)2020. júl. 31. 19:50
11/12 anonim válasza:
Holnap írd meg légysz privátban, mi lett veled végül, most már tudom kell :)
37N
12/12 A kérdező kommentje:
Gondolom jot nevettek itt rajtam most. :D
Eddig az volt hogy elmentem ahova jartam aztan levagta. Nagyon nem erdekelt milyenre. Bar 4 eve akartam olyasmit ami akkoriban volt Sergey Lazarevnek de ugye ami neki jol all az nekem nem feltetlen.
Mondjuk ha mar elmegy az ember egy puccosabb helyre ott csak kitudnak valamit hozni.
2020. júl. 31. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!