Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolárium fiú ként?

Szolárium fiú ként?

Figyelt kérdés

Szerinteted gáz ja elmegyek szolizni?

Nem vagyok búza, nyugi, meg csak 1-szer mennék, mert levagyok égve és póló alatt hófehér vagyok, és úgytudom hogy a szolárium gyorsabb megoldás, mert nincs kedvem az udvaron feküdni.

#fiú #szolárium #Ratyiság?
2020. júl. 31. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Se fiukent, se lanykent se menj szoliba, sot, ha le vagy egve, a leheto legmesszebbre keruld el, meg a napot is. Ha mar elmult a leeges, napra akkor is csak eros fenyvedovel menj ki ha nem akarsz rovid uton borrakot szerezni. A bor nem felejt!
2020. júl. 31. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz?Azt hiszed ha befekszel szolizni akkor melegként sétálsz majd ki az ajtón?Ha valakinek problémája lenne vele,akkor csak magát minősítené,szóval nyugodtan.
2020. júl. 31. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Tanuld inkább a nyelvtant!
2020. júl. 31. 19:02
 4/7 Metionin ***** válasza:
100%
Nem gáz, sok fiú/férfi jár csak ugyanúgy mint a nőknél, nem szabad túlzásba vinni. Leégett bőrrel meg ne menj, várd meg amíg meggyógyul, lehámlik.
2020. júl. 31. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt inkább férfi társaidtól kérdezd, engem nőként nem zavar ha egy pasi is jár, ha úgy érzi jól magát, de a férfiak nem mennek el általában, mert gáznál tartják egymást/magukat.
2020. júl. 31. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:
A legjobb dolog! Miért ne, ha jólesik?
2020. aug. 1. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha le vagy égve nem biztos, hogy a legjobb választás lenne.

De egyebkent semmi baj nincsen a szolival (fiú/ferfiként sem) ha nem viszed túlzásba

2020. aug. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!