SOS! Szénaboglya a fejemen?!
Én ezt használom. Nönyényi placenta található benne. Búzából és bambuszból származó hatoanyagok :)
Mi van, rádhordták?? XDXDXD
Viccet félretéve: vasalod? Milyen időközönként mosod? Ha sokat kínzod a hajad, akkor állj le egy kicsit ezekkel a dolgokkal, ha genetika, akkor túl sok mindent nem tudsz vele csinálni. :(
Am balzsamokat próbáltál már?
Más régóta nem vasalom, de azóta vágattam is belőle. Kb 2-3 naponta mosok hajat, de a balzsamokkal úgy vagyok, h tartok tőle, h jobban kiszárítja...
A szilikonos hajvégápolóktól is azért félek, mert azt olvastam, rocsolja a hajat. Igazából vmi természetes pakolást keresek, gondoltam már a olajokra is ,de nem tudom milyen fajta jó száraz hajra,. Halottam már a ricinusolajról is, de arról is megoszlanak a vélemények és nem tudom kinek higgyek.. :S
Nálunk ez a pakolás a fodrászkellékesben és a 100 ft-os üzletekben kapható.
Van belőle:gyümölcsös, placentás, répaolajos és tejproteines. Szerintem mind jó. És még az ára is elfogadható. :)
Rossmannba,vagy dm-ben nem tudom, nem néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!