Van különbség aközött, hogy a haj tövétől szőkít vagy a haj tövétől kicsit lejjebb?
Teljesen mindegy hogy festik, ha találsz egy normális hozzá értő fodrászt nem fog roncsolódni a haj.
Nekem balayage festessel van szokitve, semmi baja.
Szia!
Igaza van az első válaszolónak.
Nekem is ilyen a hajam. Szőkített. Csak nekem fodrász csinálta.. Egy nagyon hülye fodrász. Alapból sötétszőke a hajam, Szőkítve egy picit világosabb. A fodrászom mondta, hogy a tövét nem kéne befesteni, mert az tönkreteszi állítólag a hajat. Nem tudom, ez mennyire igaz. Semennyire szerintem, mert attól, hogy a tövét nem festetem be, ugyanúgy roncsolódhat, mintha az egészet.
Mondjuk Akkor még nem ápoltam a hajamat olajokkal, balzsamokkal.. Stb.
Ugyanúgy roncsolódott a hajam,pedig a töve nem lett befestve. Undorító szálkás, pufi hajam lett.. Le kellett vágni a hajamból rengeteget, mert már nem tudott úgy nőni, mert a vége nagyon csúnya volt...
A tő külön szokitesenek akkor van értelme, ha nagy a különbség a hossz és a tő között, illetve alapból festett a haj.
Szintől is függ, de általában 9%-os hidrogén peroxid elég szokott lenni a végekre és ha a tövét szeretnék világosítani, akkor oda pedig 6-ost használnak.
Illetve az eltelt idő se mindegy. Egy többször festett, de lenőtt hajat egyenletesen is így lehet viszonylag egyenletesen felvilágosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!