Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy szoktatok hajat mosni,...

Hogy szoktatok hajat mosni, ha nincs rögzíthető zuhanyfej? Előrehajtott fejjel, vagy egyenesen állva engeditek a vizet a hajatokra? Melyik a jobb módszer? És rögzített zuhanyfejnél furcsa, ha valaki inkább előrehajtott fejjel mos hajat?

Figyelt kérdés

2020. júl. 27. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a mozgatható jó, oda irányítom, ahova akarom. A fix a szemembe, arcomba mossa a sampont.
2020. júl. 27. 23:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Én előre, hátra és oldalra is hajtom, függetlenül attól, hogy rögzíthető vagy sem
2020. júl. 28. 07:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is a kádban előre hajolva mosom. (Kevésszer jártam olyan helyen, ahol ne lett volna kád, akkor simán a zuhanykabinban hajoltam előre, ugyanúgy mintha ott lenne egy kád.)

Csakis nem rögzíthető zuhanyfejjel mosok hajat, rögzítettel 1-2-szer próbálkoztam, azóta inkább meg se próbálom, ha olyan helyen vagyok akkor majd a nap végén mosom otthon normálisan.

2020. júl. 28. 08:35
 14/19 A kérdező kommentje:
12.: nem is egészen így értettem, hanem hogy milyen testhelyzetben vagy hajmosáskor (egyenesen állva vagy előrehajolva)
2020. júl. 28. 11:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy nekem pl külön program a hajmosás, sose a zuhanyzás közben oldom meg. Ha van kád akkor oda hajolok be, ha zuhany akkor meg oda. Rögzíteni sosem szoktam a zuhanyrózsát, nem vagyok az a vizet percekig magára folyatós fajta. Tehát állva előrehajolva.
2020. júl. 28. 18:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Előre belehajolok a kádba. Amíg samponozok, a kádtöltő csaptelepre teszem a zuhanyfejet, amúgy is az a fix helye. Próbáltam állva, oldalra hajtott hajjal, de nagyon kényelmetlennek bizonyult. Azt el sem tudom képzelni, hogyan moshatnám rögzített zuhannyal a csípőig érő hajamat, és nem is akarom kipróbálni.
2020. júl. 28. 18:45
 17/19 A kérdező kommentje:
Azoktól kérdezem, akik kád nélkül, sima zuhanyzóban előre hajolva mossák. Nektek hogy kényelmesebb: a zuhanykabinban állva (bent konkrétan), vagy a kabinon kívül állva, és onnan behajolva?
2020. szept. 12. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha kád, ha zuhany, egyenesen állok. Semmivel sem másabb, ha előre hajolok (azt kevésbé szeretem, a fejtetőt pl kevésbé érem el úgy).

Egyébként van egy tök király hajas youtuber aki mesél a hajmosásról és nem mondja, hogy dőlj előre. [link]

Szerintem nincs jelentősége egyébként, ha alapos vagy

2020. szept. 12. 23:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Zuhanykabinban én bent állok és becsukom az ajtót, különben eláztatom a fürdőszobát. :)

Olyankor összekötöm a zuhanyzással, nem gond ha magamat összefröcskölöm.

2020. szept. 14. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!