Hogy szoktatok hajat mosni, ha nincs rögzíthető zuhanyfej? Előrehajtott fejjel, vagy egyenesen állva engeditek a vizet a hajatokra? Melyik a jobb módszer? És rögzített zuhanyfejnél furcsa, ha valaki inkább előrehajtott fejjel mos hajat?
Én is a kádban előre hajolva mosom. (Kevésszer jártam olyan helyen, ahol ne lett volna kád, akkor simán a zuhanykabinban hajoltam előre, ugyanúgy mintha ott lenne egy kád.)
Csakis nem rögzíthető zuhanyfejjel mosok hajat, rögzítettel 1-2-szer próbálkoztam, azóta inkább meg se próbálom, ha olyan helyen vagyok akkor majd a nap végén mosom otthon normálisan.
Ha kád, ha zuhany, egyenesen állok. Semmivel sem másabb, ha előre hajolok (azt kevésbé szeretem, a fejtetőt pl kevésbé érem el úgy).
Egyébként van egy tök király hajas youtuber aki mesél a hajmosásról és nem mondja, hogy dőlj előre. [link]
Szerintem nincs jelentősége egyébként, ha alapos vagy
Zuhanykabinban én bent állok és becsukom az ajtót, különben eláztatom a fürdőszobát. :)
Olyankor összekötöm a zuhanyzással, nem gond ha magamat összefröcskölöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!