Csajok, ti hogyan oldjátok meg a szőrtelenítést kolesz mellett? Főleg intim szőrtelenítésre gondolok, nekiálltok a közös zuhanyzóban borotválni vagy csak hétvégente otthon? És aki gyantáztat hogyan? Helyben keres kozmetikust vagy oda is csak hétvégén megy? Ti hogyan oldjátok/oldottátok meg?
Én 2 koliba laktam 4 év alatt, egyikbe 4 közös zuhanyzó volt a 70 lányra.
A másikba szobánként volt egy fürdő.
Az elsőbe mindig hétvégén otthon szőrtelenítettem, vészhelyzet esetén borotválkoztam gyorsan.
Az utóbbiba viszont amikor kedvem szottyant. Volt, hogy suli után álltam neki, volt hogy kora reggel. Volt, hogy a szobatársam segített szőrtelenítő krémet felkenni, volt, hogy egymásnak epiláltuk a lábát.
2020. júl. 26. 10:37
2/6 anonim válasza:
középsuliban és egyetemen is olyan koliban voltam, ahol közös zuhanyzó volt 50 lányra
mindig ott oldottam viszonylag gyorsan
2020. júl. 26. 11:53
3/6 anonim válasza:
Mi kb. tízen voltunk a szinten és nem voltak válaszfalak, szóval egymás előtt borotválkoztunk. Spórolós kolesz volt, este 7-8 között számíthattunk élvezhető hőmérsékletű melegvízre, úgyhogy mindenki egyszerre járt. Inkább az lett volna a fura, ha valaki mindig egyedül akar zuhanyoznik.
Nem emlékszem rá, hogy bármi ciki lett volna benne, ismertük egymást, mellesleg mindenki borotválta a punciját.
A láb gyantában tök természetes volt, hogy a barátnőmnek segítettem, illetve ő nekem, de azt mindig a szobában csináltuk, mert ülve kényelmesebb.
2020. júl. 26. 13:50
4/6 Metionin válasza:
Simán a zuhanyzóban pedig függöny se volt. Befordultam a fal felé és annyi. Én nem is minden évben mentem haza, meg kellett oldani, mellesleg otthon nagyobb eséllyel nyitottak rám és bámultak meg mint a koliban, korombeli lányok között. Lábat meg hónaljat lazán borotválta/gyantázta/epilálta mindenki a szobában is.
2020. júl. 26. 19:29
5/6 anonim válasza:
Én mindig otthon csináltam magamnak hétvégén. Amikor borotvát használtam, akkor azért elég gyorsan vissza is nőtt és ezért mindig a hét elejére időzítettem a szoknyákat, hogy még fel tudjam venni abban az egy-két napban. Mikor pedig gyantáztam, akkor ez megint ahhoz idomult. Viszont a kollégiumban sosem szőrtelenítettem, max. leborotváltam a hónaljam fürdés közben és ennyi. Több lánnyal is laktam együtt, de ez valahogy ilyen tabu téma volt vagy nem is tudom... soha nem szőrtelenítettünk egymás előtt vagy úgy egyáltalán a szobában. Én is azt éreztem, hogy ez ilyen intim dolog és nem feltétlenül akarom, hogy ezt más lássa. Ugyanúgy szerintem furcsálltam volna, ha a szobatársam nekiáll mondjuk gyantázni a lábát az ágyon. Egy időben olyan szobában is laktam, ahol nem volt saját fürdőnk és a folyosón volt egy közös használatú fürdő. Ott igazából embert sem láttam, szóval szerintem egyetlen egyszer sem fürödtem együtt mással (pedig nem lestem ki, hogy mikor nincsenek stb., hanem tényleg szimplán nem jártak vagy nem oda jártak vagy nem volt annyi lány vagy nem tudom) és így nem tudom, hogy mik voltak a "szőrtelenítési szokások".
2020. júl. 27. 10:56
6/6 anonim válasza:
A lábamat minden nap borotválom,azt ott a többiek előtt a zuhanyzóban,a karomat 2,3 naponta,tehát azt is ott.Intim részen nekem szőrös,meg van hagyva,de a szinten csak nekem és volt már,hogy rábeszélt a többi lány,hogy szedjem le,akkor azt is előttük borotváltam. Más is így szokta ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!