Valakinek bevált módszer arra,hogy a vasalt haj egyenes maradjon?
Hullámos a hajam,szépen ki tudom vasalni (ami sok idő,mert derékig ér)
Aztán akkor is,ha a páratartalom 0, kb. 10 perc állat már úgy áll mint a szénaboglya,a fejem tetején is felfelé állnak a hajszálak,azt próbáltam már zselével/lakkal/habbal kordában tartani,de undorító lett tőle :( Esetleg valakinek bevált módszer a tartós egyenességre? Hallottam már hajkiegyenesítő samponról,meg különböző permetekről,de senki nem tudott tapasztalatból nyilatkozni.Előre is köszönöm a válaszokat :)
Arra már én is gondoltam, hogy festéssel talán változna ez az állapot.
Először is, rá kell találni a legjobb hajápoló szerre.
Ami nekem jobban bevált, az az, hogy mosás előtt bekenem a hajam ricinus olajjal (vagy hajpakolást használok). Utána a még nedves hajra valamilyen hővédő hajformázó kerüljön, végül, vasalás után valami jobb féle hajápoló olaj, hogy a hőtől kiszáradt hajat kicsit vissza hidratálja. Nyáron kerüld a hajlakkot. Csak fejtetőn használd, a felálló szálak lelapítására.
Sajnos nyáron magától a hőségtől, izzadástól is kuszálódik a vékony szálú haj.
Ilyenkor gyakrabban vágd vissza, mert az összeroncsolt hajvégek is rásegítenek erre a szalmakazal hatásra. Simább marad, ha a vége frissen vágott.
Lehet az is, hogy szebb lenne, ha nem erőltetnéd a vasalást, inkább olyan terméket választanál, ami "tincsesbbé" teszi a hajat (fodrászkellékesnél érdeklődj) azzal kezelnéd csak. Ezenkivül megpróbálhatod óriás csavarókra tekerni és úgy szárítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!