Dauert örökre látszódni fog?
A hajam egyenes, de mindig is szerettem volna kipróbálni a hullámosat (csak sajnos egy óra után kirúgta magát) így gondoltam kipróbálom a tartósat. Vannak kérdéseim ezzel kapcsolatban.
Ha megcsináltatom, akkor a később kinőtt hajamon látszódni fog, vagy az újra kell daueroztatni. Szerintetek szép egy kb. kerek fejű lánynak a hullámos/göndör haj? A dauer segíthet, hogy ne kelljen annyiszor hajat mosnom?
nem ertem miert lettem lepontozva, evek ota dajeroltatom a hajam. szogegyenes sotetbarna, nekem tori es ki is szivja, foleg a vegeken latszik ami ugye tobb dajeron is atesett (kb 8-9 havonta szoktam jarni). hamar kinzulik sajnos az enyem, de pont emiatt nem tunik termeszetellenesnek sem, meg ha le is no meret nincs egy eles kulonbseg a dajerolt es a termeszetes lesz kozott.
amugy ismerek olyat akinek a haja kb 2 het alatt kirugta a dajert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!