26 éves vagyok és már látszódnak a ráncaim. Van valami ötlet ez ellen?
- aludj eleget
- napozz keveset
- hidratálj: folyadékbevitel, arckrém (alapáras készítmények is teljesen jók, a drágábbak sem tudnak annyival többet, mint amennyivel többe kerülnek)
A ráncokat eltüntetni nem lehet, a kor előrehaladtával egyre több lesz. Csak lassítani tudod a bőröd öregedését, megakadályozni nem.
Köszönöm :) érdekelnék még különböző kezelések. Hialuronsav, botox, drakula kezelés.
Alszok eleget, sok vizet iszok :) nem járok szoláriumba, most kezdek igazán csak használni arckrémeket, meg kenceficéket. Most Ziaját használok, ami tényleg nagyon olcsó.(arcradír, tonik, permet, testradír, testápoló) Szereti még rajtam kívül valaki? Tapasztalatok? :)
Retinol és fényvédő!
Fényvédő nélkül soha, sehova :) nagyon sokat segít a megelőzésben, a retinol meg halványítja a meglévő, nem erős ráncokat is, és nagyon jó anti-ageing szérum.
Én nem használok ziaját, megnéztem néhány termékük incijét, de engem nem győzött meg ez alapján, de ha neked beválik, akkor jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!