Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 26 éves vagyok és már látszódn...

26 éves vagyok és már látszódnak a ráncaim. Van valami ötlet ez ellen?

Figyelt kérdés
A homlokomon levő ráncok még annyira nem is zavarnak, de a szemöldököm közti annyira randa. Ide már lehet hialuron savat rakatni? vagy mit kéne hogy eltűnjön?
2020. máj. 11. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

- aludj eleget

- napozz keveset

- hidratálj: folyadékbevitel, arckrém (alapáras készítmények is teljesen jók, a drágábbak sem tudnak annyival többet, mint amennyivel többe kerülnek)

A ráncokat eltüntetni nem lehet, a kor előrehaladtával egyre több lesz. Csak lassítani tudod a bőröd öregedését, megakadályozni nem.

2020. máj. 12. 17:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) érdekelnék még különböző kezelések. Hialuronsav, botox, drakula kezelés.

Alszok eleget, sok vizet iszok :) nem járok szoláriumba, most kezdek igazán csak használni arckrémeket, meg kenceficéket. Most Ziaját használok, ami tényleg nagyon olcsó.(arcradír, tonik, permet, testradír, testápoló) Szereti még rajtam kívül valaki? Tapasztalatok? :)

2020. máj. 13. 19:30
 3/3 anonim válasza:

Retinol és fényvédő!

Fényvédő nélkül soha, sehova :) nagyon sokat segít a megelőzésben, a retinol meg halványítja a meglévő, nem erős ráncokat is, és nagyon jó anti-ageing szérum.

Én nem használok ziaját, megnéztem néhány termékük incijét, de engem nem győzött meg ez alapján, de ha neked beválik, akkor jó! :)

2020. máj. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!