Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tartós hajfesték, extrém...

Tartós hajfesték, extrém színekben?

Figyelt kérdés

Extrém színű hajfestéket/színezőket keresek (pl lila, zöld, rózsaszín színekben) ami tartósan benne maradna a hajamban.

Világos szőke a hajam, vettem már drogériában Schwarzkopf Live hajszínezőt, ami be is fogta a hajamat, igaz nem lett élénk hatása, inkább púderesebb, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az első mosás alkalmával nyomtalanul eltűnt a hajamról :(

Tudnátok ajánlani tartósabb hajfestékeket extrémebb színekben?

2020. júl. 25. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Schwarzkopf live-ból ne a pasztell verziót vedd, mert az tényleg kijön egy mosással.

Amúgy sajnos tartós hajfesték nem létezik extrém színekben csak féltartós színező pl Arctic fox színezői.

2020. júl. 25. 11:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem pasztellt vettem, csak úgy fogta be.
2020. júl. 25. 12:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szőkìtve van a hajad?

Mert előtte teljesen ki kell szőkìteni, hogy rendesen befogja a hajad. Azt felejtsd el amit használtàl, max 2 mosást bír.

Mindegyik ki fog a hajadból kopni. De a jobbak 2-5 hétig szépen a hajadban maradnak. Attól függ hányszor mosod meg.

Én az Alfaparf-ot és a Directions-t ajánlom nagyon. A Manic Panic is jó csak az nagyon drága.

2020. júl. 25. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!