Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetne megint barna a...

Hogy lehetne megint barna a hajam?

Figyelt kérdés

Soha nem festettem be feketere, de megcsak sötétbarnára sem, most megis fekete. Regebben a khadi mogyorobarnajat hasznaltam, nagyon szep volt tole a hajam, de aztan egyre sotetebb lett es valtottam az elenk vorosre, eleinte az is jó volt, de aztán az is sötétedett.

Nagyon elegem volt mar, úgyhogy megpróbáltam rendes hajfestékkel, mahagonira, jeges barnara, gesztenye stb de MINDEGYIK utan fekete lesz a hajam vagy legalabbis nagyon sotet barna es egyszerűen UTÁLOM!!! világos a borom, teljesen elüt tole, mogyorobarna hajszint szeretnék, amilyen az elejen volt, de fogalmam sincs hogyan. Alapbol amúgy kozepbarna hajam van.

Nagyon köszönöm a valaszokat

2020. júl. 24. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem 1-2x szőkítsd le de hagyj ki néhány hetet közte,utána meg nézz ki egy szimpatikus festéket
2020. júl. 25. 05:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is hennázom a hajam, ha nagyon sokszor fested vele az egészet,akkor sötétedik a színe,ezért én is már csak tőfestek. Esetleg egy c-vitaminos pakolással megpróbálkozhatnál,hátha valamennyire leszedi a festéket...

Le is szivathatod,de Isten tudja hogy milyen lesz az eredmény, mennyire bírja a hajad a henna meg a rendes festék után, szerintem előtte mindenképpen csinálj próbatincset,nehogy valami baj legyen.

2020. júl. 28. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!