Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok nektek is ki szokott...

Lányok nektek is ki szokott száradni a hajatok vége?

Figyelt kérdés
Én általában hetente mosom a hajam 1x. Akkor 3-4 napig puha és szép a hajvégem de utána ahogy elkezd zsírosodni kiszárad, sprőd lesz. Mire megmosom 7 nap múlva addigra olyan száraz mint a széna. Nektek is ilyen? Mit tegyek?
2020. júl. 22. 06:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Használj hajolajat.
2020. júl. 22. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt csinálja a hajam, hogy amikor megnő egy bizonyos szintig, akkor kezd a vége száradni, meg minden. Pl. váll fölé érő hajammal semmi baj, egyáltalán nem száraz, se semmi, tök szép, puha, de mikor megnő pl. váll alá érőre, akkor sokszor olyan száraz. Pedig már évek óta használok hajolajat, meg mindenféle ápolókat, de még mindig nem jöttem rá, hogy ezt hogy oldjam meg. Mostanság újra hosszabb a hajam, tervezek már vágni is belőle. Most is azt csinálja, hogy megmosom a hajam, használok rá hajápolókat, meg minden, és amikor megszárad, akkor már nagyon száraz. Ezért is preferálom a rövidebb hajat magamon, mert akkor tök szép. Pedig egy csomó sampont, balzsamot, meg mindent kipróbáltam, de még mindig nem találtam meg a megoldást. :/

Kipróbáltál már más samponokat, balzsamot? Milyen hajvégápolókat használsz?

2020. júl. 22. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem évek óta hátközépig-derékig érő hajam van és alapból száraz a vége, de ha használok hajvégápolót amikor igényi, akkor már szép. Persze időnként így is kell belőle vágni, de nem sokszor.
2020. júl. 22. 15:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Használok hajvegapolot igen bekenem a végeket olajjal aztán ugyanolyan marad csak könnyen lehet kifesulni. Sok terméket próbáltam már, professzionálistól kezdve mindent.
2020. júl. 23. 07:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!