Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyum nem akarja befesteni a...

Anyum nem akarja befesteni a hajam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anya fodrász de azt mondta felejtsem el, hogy sötétebbre fessük a hajam :/ Pedig semmi extrát nem akartam csak a világosbarna hajamból sötétbarnát csinálni ( mármint ilyen nagyon sötétet, mert a fekete káros ).

Közölte velem, hogy felőle rózsaszínre is befesti de a sötét színek ki vannak zárva .-. Ha elmegyek befestetni szerintem tuti kinyír, de már nincs több ötletem 16/L

2020. júl. 21. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Én befesteném neked! De nem én vagyok az anyukád.
2020. júl. 21. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem engedi, mivel indokolja? Ez fura. Szerintem sok szülő pont jobban örülne annak, ha a lánya sötétebb hajat akar, vagy ilyesmi, nem pedig extrém hajszínt.
2020. júl. 21. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképp sötétebb barnát szeretnél, akkor köss vele kompromisszumot és a nagyon sötét helyett kérj mondjuk középbarnát. Az azért jóval sötétebb a mostaninál és abba lehet ő is simán beleegyezik. Kezdetnek már az is jó lenne, nem?

Amúgy miért nem engedi? Úgy gondolja nem állna jól a sötét hajszín?

2020. júl. 21. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Wow köszönöm a gyors válaszokat :D Főleg azzal indokolja, hogy nehéz világosítani ha meggondolom magam és ,hogy nem állna jól mert világos a bőröm. Bár szerintem egyszerűen csak nem szereti a sötét színeket mert kb 20 éves korától teljesen szőke ( majdnem fehér ) a haja, sőt már mondta, hogy szőkítsük ki az enyémet is és nem érti meg, hogy nem akarom. Totál oda van a szőkéért..
2020. júl. 21. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. A szőkítés pont macerásabb, és káros is lehet.
2020. júl. 21. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Vágd le kopaszra, vajon ahhoz mit szól akkor.
2020. júl. 23. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
17%

Fiatal vagy miért akarod be festeni art a hajadnak nem tesz jót orulj neki hogy egészséges hajad van és elégedjel meg azzal ami van

De ha nagyon szeretnéd hennaval fesd be Az nem annyira karos állítólag

2020. júl. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!