Ha a jelenlegi hajszínemet befesteném fehérre,besárgulna?(Kép lent).
Voltam fodrásznál,és fehér hajat kértem tőle,de nem olyan lett.Olyasmi lett a hajam (festett),ami ezen az oldalon a legelső kép,amin a nőnek nem látszik az arca csak az orra meg a szája),vagyis ennél azért sötétebb,de csak egy kicsivel:
És ilyesmit szeretnék:
Ilyesmi az eredeti hajszínem ( ha ez számít),de ahol sokat éri a nap,ott jóval világosabb(ezt úgy értem,hogy ami lenő az nem olyan világos,mint ahol már érte napfény ezért inkább ezt linkelem,ilyen ami lenő):
Sajnos elég drágán csinálta a fodrász a hajamat,ezért nem tudok még egy fodrászt kifizetni,de nagyon szeretnék ilyen világos hajat,sosem festettem ezen kívül.
Kérlek csak az írjon aki tud ebben tanácsot adni,lebeszélésre nem vagyok kíváncsi,hogy tönkre teszi a hajat vagy ilyesmi,erős a hajam és évek óta szeretnék ilyen hajat,nagyon vártam a fordászt is,és borzasztóan csalódtam,hogy nem olyan lett.:(
Az lenne tehát a kérdésem,hogy ha azt a hajszínemet,amit linkeltem ( a jelenlegit) befestenék fehér hajfestékkel,nem sárgulna be?Mert tudtommal akkor szokott besárgulni a haj világosításnál,amikor alapból sötét hajat világosítanak.Nekem alapból világos.
Azért is nagyon hálás lennék,ha valakinek volt már (vagy van) ilyen világos haja és tudna ajánlani egy jól bevált hajfestéket!:)
Előre is nagyon szépen köszönöm,ha valaki segít!
Minden szőke haj besárgul ha nem hamvasítod. Szerintem előbb próbáld meg hamvasítani a mostani hajad, nekem abból nem vált be semmilyen 5-6 ezer forintos sampon és balzsam, hanem a kallos hamvasító folyadéka ami kb 500 Ft a fodrászkellékesnél. Ha ez nem válik be akkor jöhet a festés. Én palette A10-et használok és majdnem olyan fehér mint a képen amilyet szeretnél, de azért nem ugyanolyan. Viszont ha elkezd lenőni a hajad és nem szívatod le a tövét, akkor a sima festék nem fog olyan szép eredményt hozni a hajtöveden, az mindenképp sárga lesz és nekm ott a hamvasító sem használ.
(Ez csak a személyes tapsztalatom)
Mióta befestették azóta minden hajmosásnál hamvasítózom.Nem sárga,nem ez a probléma,hanem hogy nem elég világos.Igen a tövére vigyázok majd:)
Akkor szerintetek ha veszek egy platinaszőke hajfestéket,elérhetem azt a színt?😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!