Tudna ajánlani valaki Békéscsabai hajhosszabbito üzletet?
Szetenék keratinos hajhosszabbitást csinálni,de nemtudom hogy mégis melyik üzletben!Esetleg ha valaki javasolna v akár le irná a rossz tapasztalatokat azt megköszönném!
Most csináltatnák elöször , tehát várom a hajhosszabbitással kapcs. véleményeteket!
Hallottam h vkinek letörik a saját haja is ha leszedik,de más meg esküszik h semmi baja nem lett!
Indiait v europai hajat javasoltok?
Elöre is köszi!
Igen tudok, én Békéscsabára járok vidékről, nem messze Csabától.
A gyöngyhajszalonba egy nagyon kedves hölgy Hegyesi Eszter foglalkozik hajhozsabbítással.
Milyen az a keratinos eljárás? Akihez járok Hairderams módszerrel dolgozik,vagyis a póthajakat tincsenként az eredeti hajhoz illesztő hővel.Nem tudom, hogy erre gondoltál-e.
Nekem abszolut pozitív tapasztalataim vannak. Már 2 éve oda járok és a fodrászom is nagyon kedves :)
Értem,Köszi a választ,igen a höillesztésre gondoltam!
Az a helyzet h én vinnék hajat tehát szted az megoldhato h ö csak felragassza az általam vitt hajat és csak a munka dijat fizessem?Am ott mennyiért teszi fel?
Neked meddig birja általában a ragasztás?
Nos nem tudom, hogy ha viszel, akkor azt felteszi-e. Nekem Angliából rendeli meg és európai haj.
Nem is tudom mennyi darabja a tincseknek. Nekem két oldalt van 25 darab az összesen 50 darab és munkadíjjal mindennel együtt 46.000 Ft-ba kerül. Nekem 7-8 hónapig bírja. Legutóbb 8 hónap elteltével vetettm le és rakattam fel újat. A nyáron sokkal gyorsabban nő, de még így is ki tudom húzni 7 hónapra, mert azért nem olcsó mulatság.
Az ár sokmindentől függ...pl. a felrakott póthajak darabszámától, minőségétől, hosszúságától, a saját haj hosszúságától és hogy mit szeretnél hosszabítás vagy csak dúsítás.
Szeintem menj el Eszterhez és kérdezd meg ezeket tőlle szmélyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!