Szerintetek is ciki a full/teljes frufru? (képpel)
2010. aug. 3. 09:37
21/26 anonim válasza:
Én ilyenre vágatnám a hajam, ha nem lenne szemüvegem. De szerintem szemüveggel már túl sokat takarna az arcomból:(
22/26 anonim válasza:
nekem régen volt frufrus hajam, szerettem csak az volt vele a gond hogy ha elalszom akkor azt ki kell vasalni, meg a frufru hamar elzsírosodik....
23/26 anonim válasza:
Nem ciki :) Nekem is ilyen van =)
24/26 anonim válasza:
Nem ciki, nekem is volt 1 éve. Nekem azért volt gáz, mert nem állt jól... De viszonylag gyorsan megnőtt (asszem 3 hónap alatt) és el tudtam fésülni oldalfrufrunak. Még most is oldalfrufrum van imádom és trendi :D
25/26 anonim válasza:
Dehogy ciki :D Nekem nagyon bejön
26/26 Izééékeh11 válasza:
nem ciki,am a Méz és Lóherét énis nagyon imádom de az anime,manga figuráknak csak mg rajzolják a hajat,úgy élőbe senkinek se fog állni a haja mint anak a kis anime figurának az egyik képen.....max ha felzselézi vagy feltupírozza.....egyépként sztem csak azért cikiznek miatta mert ugye már irtad hogy nagyon kicsi korod óta frufrud van,és már túl unalmas neik....szerintem kellene egy kis újitás :/ :)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!