Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek is ciki a full/tel...

Szerintetek is ciki a full/teljes frufru? (képpel)

Figyelt kérdés
Arra gondolok amilyen Demi Lovato-nak is volt régen: [link]
2010. aug. 3. 09:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
dehogy ciki :) nekem nagyon tetszik, én is fogok vágatni :D
2010. aug. 3. 10:41
 12/26 A kérdező kommentje:

Oké csak egy tanácsot fogadj meg (én már "ősfrufrus" vagyok)! Lehet, hogy a homlokod nem látszik, de attól még arról is mindig szedd le a faggyút, mert ha nem teszed izzadni fog a homlokod, és akkor hamarabb bezsírosodik a frufrud... Meg ilyenkor nyáron amikor 40 fokok vannak jobban izzad a homlokod, de letörlöd az izzadságot és akkor egy fokkal jobb! ;-)

Amúgy azt hiszem, hogy olyan hajam lesz, hogy a teteje olyan lesz mint Sims-esnek, de az alja olyan mint Deminek a képen! :D

2010. aug. 3. 10:51
 13/26 anonim ***** válasza:

Póóóóóóóóóónnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiii.

Amúgy szerintem, nagyon aranyos és abszolút nem ciki.

22F

2010. aug. 3. 10:59
 14/26 anonim ***** válasza:
10:41-es vagyok, köszönöm a tanácsokat, nagyon aranyos vagy :):)
2010. aug. 3. 11:08
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem ciki, nekem is ilyen van nagyon régóta és még sosem hallottam olyat hogy ciki lenne :) Sztem igenis szép
2010. aug. 3. 12:00
 16/26 A kérdező kommentje:

11:08 Köszi! :D Amúgy 13 éves vagyok és már egészen kis korom óta van frufrum, meg kellett tanulnom bánni vele! :)

FONTOS! Kérdd ki a fodrász véleményét, hogy milyen frufru-t ajánl, mert ugyebár van egypár... pl

póni frufru( asszem ez az de javítsatok ki ha tévedek!): [link]

oldal frufru: [link]

A full frufrut már mutattam...

De nekem ezek az egyszerűk tetszenek igazán... mint pl a Méz és lóherében (japán animációs film) van a lánynak: [link]

Azért az animékben vannak jó hajak, nekem pl ez nagyon tetszik csak túl rövid: [link]

10:59 Áhá szo neked a Póni frufru jön be? Azt is kedvelem! Mondjuk az legfőképp fiatalabb tizenéveseknek ajánlott, mert megdobja az ember "kinézet-koránka" a számát kb 5 évvel! :D

2010. aug. 3. 12:02
 17/26 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat! :)
2010. aug. 3. 12:03
 18/26 anonim ***** válasza:
Istenem... nekem is ilyen van, csak kicsit jobb (H) de miért is ciki? -.- Mert nem emóhaj? -.-
2010. aug. 3. 13:52
 19/26 A kérdező kommentje:
Degyogy! Szerintem sem ciki csak az osztálytársaim cikiznek miatta... :(
2010. aug. 3. 20:50
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, van akinek nagyon jól áll :)
2010. aug. 4. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!