Valaki tud felhozni ellenérvet? (ricinusolaj)
Én csak ajánlani tudom,nem rég kezdtem el használni,és a sok strapálástól tönkrement hajam(ami ráadásul a legrosszabb fajta- felül zsíros alul száraz) teljesen egészségesé vált.Mióta használom nem szalma hatású a hajam alsó része,gyönyörűen fénylik,és van tartása,mióta használom max 3 töredezett hajszálat véltem felfedezni.
Nagyon nagyon jót tett a hajamnak,egészséges,és egy csomót sűrűsödött,ez a babahajaimnál látszik a legjobban,ráadásul a fejem tetején(és biztos nem csak ott:P) egy csomó új hajszál nőtt ki. :D Szabad szemmel úgy látom ez alatt a 3 hét alatt legalább 2 centit nőtt a hajam.Ennyit nekem átlagosan 2-3 hónap alatt nő meg...A gének. :S
Én így használom:
kb 25-30 ml rici,1 ek étolaj,ezt gőz alatt felmelegítem.
Felkenem a hajamra,és stilfésű segítségével eloszlatom a hajamon,mert fontos hogy egyenletesen kerüljön a hajszálakra.Közben jól belemasszírozom a fejbőrömbe.
Utána rá zuhanysapi vagy ha nincs nejlon zacsi,miután bedunsztoltam a hajam jól felmelegítem hajszárítóval,aztán felhúzok rá egy jó meleg sapkát,hogy alapos legyek még kapucnit is ráhúzok.5-12 órát hagyom rajta állni,attól függ este vagy nappal teszem fel.
Persze emellett még számos dologra oda kell figyelnem hogy ne károsítsam a hajam.Nagy stilfésűt használok,a hajszárítót a leghidegebb fokozatra állítom,nem teszem bele a fejem forró kádba,a vizes hajam nem dörzsölgetem törülközővel,nagyon óvatosan fésülöm a hajam,heti min. 2 edzés,egészséges táplálkozás,stresszmentes életmód,és a többi... :'D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!