Valaki tud felhozni ellenérvet? (ricinusolaj)
köszönöm a válaszod.. Igazából sosem láttam még milyen ez az olaj, csak olvastam, hogy valaki írta, hogy eltömítheti, és ez megijesztett. Igazából nem rég estem át egy elég erős hajhulláson, szedtem rá gyógyszert és már nem hullik, és ezért tartok picit ettől a dologtól, mert nagyon féltem a hajam. anno a sírás kerülgetett fésülködésnél... Mégegyszer köszönöm, hogy válaszoltál :)
azért még várok válaszokat, hátha valakinek nem jött be valamiért.
Egyetértek az elsővel.
Szerintem is érdemes kipróbálni.
Ne haragudj, megkérdezhetem milyen gyógyszert szedtél hajhullásra?
Illetve nálad mi volt a kiváltó ok?
Nekem is hullik a hajam régóta, de nem találtak semmi konkrétat, max. a sok idegeskedés... :(
Érdekelne a gyógyszer neve, mert rákérdeznék az orvosomnál.
Nagyon köszönöm.
Aki kérdezte milyen gyógyszert szedtem, Forcapil nevűt szedtem, a kiváltó okot nálam sem nagyon tudták, illetve nekem a tippem az, hogy szedtem fogamzásgátlót, és abbahagytam egy ideig, és nem jött meg a menstruációm 4 hónapig, és valószínűleg ez váltotta ki. A gyógyszer 3 hónap alatt rendbe hozta a hajam, meg a körmeim is jobb állapotba lettek, és bőrgyógyász ajánlotta. :)
A szempillámra nem használnám, én csak a hajamra akarom rakni.
Köszi, hogy válaszoltál.
Azt hittem valami komolyabb gyógyszerről van szó, a Forcapilt már próbáltam, nekem nem segített.
Na mindegy, azért köszi.
on: A ricinusolaj szerintem jó hajra, ha nehezen tudod lemosni akkor el lehet keverni hajpakolással, vagy ha nincs otthon akkor hajbalzsammal.
hát sajnálom, hogy neked nem vált be:S nekem nagyon jót tett a hajamnak... Varga hajcseppet próbáltad már? talán még azt tudom ajánlani...
És tojássárgájával, vagy hajpakolással jobb ha összekeverem? Meg milyen arányban kell keverni pl tojással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!