Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozmetikusok! Hol szerzitek...

Kozmetikusok! Hol szerzitek be az anyagokat? (gyantára gondolom most)

Figyelt kérdés

Keresek egy gyantát, de sehol sem találom. Rózsaszínes korongok, amelyeket 'megolvasztva' felmelegítve lesz meg a használható massza. A spatulával csak fel kell kenni, és ha picit megdermed letépni. (Papír nem kell hozzá.)

A kérdésem hol találok ilyet? Vagy mit ajánlatok otthoni kíméletes, intim gyantázáshoz?

Kozmetikussal szoktam csináltatni, de szabadságon van, és nekem pedig sürgős lenne... (elutazom a barátommal).

Köszönöm a segítségeteket!!

2010. aug. 2. 21:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Drogéria, fodrászati bolt, kozmetikai bolt.. stb
2010. aug. 2. 23:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten kozmetikai szakboltban veszem meg vagy rendelem.De,ha nem is ezt a fajtát hasonlót biztos találsz,de ne DM meg ilyenekben keress.A kisebbekben előbb megtalálod.
2010. aug. 3. 07:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! És hol találok ilyen boltot?
2010. aug. 3. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!