Test szőkítő krém?
A hasamon és hátul a derekamnál szeretném kiszőkíteni a szőrt. Melyik krémet ajánlanátok erre a célra? Illetve érdekelnének, hogy kinek milyen tapasztalata van és hosszabb távon milyen következménye lehet! Mindent írjátok le légyszi ezzel a témával kapcsolatban!
16/L
Én Kallos szőkítő port vettem hozzá 12%-os peroxidot. Sacper kavartam az arányt, hogy ne legyen se túl híg, se túl sűrű. Én is kísérleteztem vele mire rájöttem mennyi az annyi.
Nekem is sötétebb a derekamon, és a faromon is, plusz bajszom is akad... Azt is néha kiszőkítem. Pont most akarom egy kicsit megint, mert elég sötét má megint. Olyan rossz... Gyantázni nem merem, mert egyszer leszedtem vele erre úgy begyulladt, hogy a szám felett 2 oldalon gyönyörűen kipattogott... -.- Nagyon szépen néztem ki...
A tapasztalatom az a szőkítéssel, hogy éget egy kicsit és ki lesz szívva a bőröd is, de az ha lemosod, visszaáll a bőr szined. Szóval úgy csináld, hogy 1 óra biztos kell, hogy szépen visszaálljon a bőr színed a szívatás után. Meg ha sokat hagyod rajta, úgy ki tudja vilagosítani, hogy egyszer úgy jártam a bajszommal, virított a napom, olyan szőke lett. Mondom te jó isten! :D Azóta nem hagyom rajta olyan sokáig. Vagy évente max 1szer szedem le szőrtelenítő krémmel, de többször nem. Félek, hogy megerősödik meg hogy sötétebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!