Mit lehetne tenni a sok miteszer ellen?
Ti mit ajánlotok??
Segítsetek
Köszi
18l
Jó kössz.
Kérdeztem valamit- oké hogy sok ilyen kérdés van. De nem igaz, hogy nem tudtok válaszolni.
Pattanást azt általában megtudom oldani, de én miteszerekre vagyok kíváncsi.
Kozmetikust meg nem engedi a pénztárcám.
Ja és már próbáltam a miteszereket eltűntetni, igaz bolti termék volt az is, de nem sikerült azzal sem.
Garnier Pure-t használok, azzal sem jó.
Sajnos nem nagyon lehet eltüntetni őket. Olvastam sok mindent mitesszer ügyben és csak ha rendszeresen (heti 1-2 alkalom) jársz kozmetikushoz, akkor lehet visszaszorítani őket (de akkor se teljesen). És ha abbahagyod, rögtön vissza is jönnek.
Viszont olvastam egy jót és én most így tisztítom esténként a bőrömet: egy bevizezett mosogatószivacsra tedd az arctisztító zselét és ezzel dörzsöld át a bőrödet. (az illető a durvábbik felével is átdörzsöli havonta, de én még nem vetemedtem rá...)
Nekem viszonylag jól ki szokta tisztítani, de azért még 1-2-t kinyomkodok én is utána. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!