Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ecetes hajmosás tényleg...

Az ecetes hajmosás tényleg fényessé varázsolja a hajat? És ha igen, mennyit tegyek a vízbe?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
büdös lesz tőle a fejed.
2010. aug. 2. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem nem csinált semmit
2010. aug. 2. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

dehogy lesz büdös-.-

am azzal asszem öblíteni kell a hajat, és NEM lesz büdös, de tényleg szép fényessé varázsolja:) (kipróbáltam)

de am ne tedd rá az egész üveggel, hanem csak "kend" be vele

2010. aug. 2. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
ne a vízbe, hanem a hajadra tedd.
2010. aug. 2. 18:57
 5/11 anonim válasza:
78%

Én csak balzsam helyett próbáltam használni, sajnos nem emlékszem, hogy mennyit tettem bele (régen volt).

De az első válaszolónak nincs igaza, ahogy megszárad a hajad, elmegy a szaga!!

2010. aug. 2. 18:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszii:)
2010. aug. 2. 19:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Úgy kell, hogy vízbe teszed és azzal öblíted le a hajad. Nekem nagyon kiszárította a hajvégeimet, igaz könnyebb volt a felső részén fésülni. Almaecet a legjobb rá állítólag.
2010. aug. 2. 20:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen,úgy gondoltam én is,hogy mennyi ecetet tegyek a vízbe hogy leöblítsem :)) Hát nem tudom,nekem eléggé töredezik a hajam,de azért kipróbálom:) Köszönöm :)
2010. aug. 2. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak egy csurdulás kell belőle,egy kancsóba egy fél csészével önts. Nekem gyönyörű volt a hajam tőle és NEM BÜDÖS MIVEL ELVESZI A SZAGOT AZ ECET!!!!!!ja, és fertőtlenít!:)
2010. aug. 2. 21:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! 1 liter vízbe 1 dl elég? Nekem ezt ajánlották a barátnőim.
2010. aug. 2. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!