Mitől tehetném a hajam fényessé és puhává?
Figyelt kérdés
Tudtok valamit akár fodrász kellék boltból, akár drogériából, vagy patikából, vagy valami házi készítésű hajápoló szert?2010. máj. 3. 21:40
1/3 anonim válasza:
oliva olajos pakolás. Az oliva olajat rákened a hajadra felcsavarod én egy nejlonzacskót szoktam a fejemre kötni, hogy ne kenjek össze semmit) fél órát rajtahagyod aztán kimosod belőle. Balzsamból olyat válassz amit nem kell kiöblíteni a hajból. (gliss kur márkát ajánlanám)
2/3 anonim válasza:
elséve töredezettség elleni sampon és balzsam. nekem ettől volt eddig a legpuhább és legfényesebb a hajam. és az illata is jó. aranysárga doboza van, minden üzletben kapni. lényeg, hogy sampon után a balzsamot is használd.
3/3 A kérdező kommentje:
kösz szépen!
majd mindkettőt kipróbálom!
2010. máj. 4. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!