Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthoni archámlasztás, otthoni...

Otthoni archámlasztás, otthoni cuccokkal?

Figyelt kérdés

Mi az ami tényleg beválik? Hallotam paradicsomról mondjuk én ebben pont nem hiszem, és azt sem tudom hogy kellene felhasználni.

De most kész vagyok bármit kipróbálni mivel nagyon meguntam hogy folyton heges az arcom a pattanások miatt.

Tudtok jó recepteket amik viszonylag gyorsan hatnak. Nem azt mondom hogy másnapra de ne fél évbenteljen amire látszik a változás.

Kérlek segítsetek, szeptembertől uj suliba megyek és nem akarok ilyen arcbőrrel oda állitani. A legnagyobb gond nem is ez hanem hogy nagyrészben emiatt nem tudom elfogadni magam amit már nagyon meguntam.

2020. júl. 11. 00:26
 1/5 A kérdező kommentje:
Vissza olvastam és uristen.. fogalmam sincs hogy sikerült így leírni. Ha valaki esetleg nem értené szoljon és leirom normálisan, álmosság miatt hagytam ki a mondatvégi írasjeleket stb-t szerintem. Amit még kihagytam az az hogy a szüleim miatt nem tudok venni direkt erre való szert, hámlasztót így már ez az esély maradt csak.
2020. júl. 11. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:
19%

Nekem is nagyon pattanásos volt az arcom,az én esetemben a fehér,túl érzékeny bőröm miatt és kombinált az arcbőröm,ezért amit leirok nem biztos hogy neked ugyanúgy befog válni mint nekem,mivel nem írtad pl hogy milyen típusú az arcbőröd stb.

Otthoni arcápolásra: egy tojásfehérjét összekeversz egy kiskanál kávé porral,azt az arcodra egyenletesen felkened,majd rajta hagyod 30-60 percig és lemosod. Ezt minden nap egyszer megcsinálod és elvileg 3 nap után már kell latszania változásnak.

"a szüleim miatt nem tudok venni direkt erre való szert, hámlasztót így már ez az esély maradt csak."

Nem adnak ki érte pénzt?

Pl nekem ami a legjobban bevált az ausztrál teafaolaj volt vízzel keverve,ezt bioboltokban lehet kapni,vagy rendelni kb.1000-2000 Ft,egy hónapra simán elég. Ha mégis lehetőséged lenne otthoni cuccokon kívül mást hasznalni,ezt tényleg nagyon tudom ajánlani,ezt úgy mondom hogy az én arcom kritikus eset volt,több bőrgyógyász sem tudott vele mit csinálni.

2020. júl. 11. 01:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
3000 alatt is vannak nagyon jó hámlasztók
2020. júl. 11. 01:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jó ötlet ezekkel a házi dolgokkal kísérletezni, mert akár bajt is okozhat és legjobb esetben is hatástalan, mert nem tartalmazza a megfelelő mennyiségű hatóanyagot a hámlasztáshoz. Lehet olcsón is venni jót ha ez a probléma, inkább azzal próbálkozz (pl. the ordinary). Viszont bármit is használsz, figyelj oda a fényvédelemre.

Ha a szüleidnek kifejezetten a hámlasztóval van a problémája, akkor próbálkozhatsz más hatóanyaggal is. Bár szerintem ha elmondod, hogy ez egyáltalán nem árt a bőrödnek ha megfelelően használod és alaposan utánajártál meg nem is drága, akkor csak megengedik.

2020. júl. 11. 01:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Otthoni módszerből semmi nem fog működni.
2020. júl. 11. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!