Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen melegben praktikusabb a...

Ilyen melegben praktikusabb a nagyon rövid haj egy kislányon?

Figyelt kérdés

Kislányom haja hosszú, dús, beizzad a feje ilyen melegben, tiszta víz neki állandóan.

Arra gondoltam, levágatom neki tüsire/pár centisre. Annak idején nekem is fiúsra nyírták, nem is volt ilyen gondom. Én amúgy eredetileg bubi frizurára gondoltam, de a férjem azt mondta legyen neki fiúsan rövid, az praktikusabb, így ebben maradtunk. Ti levágatnátok neki? Az oviban mit fognak szólni hozzá?

2020. júl. 10. 15:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha felkontyoznád neki rendesen, akkor semmi baj nem lenne. Ha a kislány nem akarja, akkor szerintem kegyetlen dolog így megnyírni (persze, ha magától kérné az más).

Szerintem még jó is, hogy van haj a fején, legalább védi a fejbőrét a naptól. Ha felnyíratod mindig kalapot kell rá adni, akkor is beizzad majd a fejbőre. A nyár az ilyen, ettől még nem kell fiús tüsi haj neki. Nagyon csúnya lesz majd mikör növesztené.

2020. júl. 11. 12:57
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
Aki a 4-es válaszom lepontozta, az úgy gondolja hogy a levágott haj nem növekszik utána, vagy mi volt a probléma? :D
2020. júl. 13. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a hosszú haj kőkemény státuszszimbólum a nőknél és ezért 10 nőből 9 még a gondolatától is irtózik, hogy rövidre vágja.
2020. júl. 13. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Egyértelműen. Nálunk ő kérte tavaly évzáró után, hogy vágjuk le rövidre a derékig érő haját. Először vállig érőre gondoltunk, de aztán addig mondogatta, hogy legyen még és még rövidebb, hogy a végén nullással lett lenyírva. Nagyon tetszett neki, és tényleg aranyos volt úgy is, szép arca van hozzá. Sokkal könnyebb volt így nyáron kezelni, őszre pedig lett már egy kis rövid frizurája.
2020. júl. 15. 12:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Rövidre vágni jó ötlet, de tusire/fiúsra ne!
2020. aug. 15. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én levágtam rövidre a 8 éves lányom haját, nagyon könnyű frizura volt.
2020. szept. 10. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!