Miért ítépik el a rövidhajúakat?
Sajnos tényleg sok férfi elítéli.
#2 válaszoló: Az a nagy helyzet, hogy a férfiak nagy részének se áll jól a rövid haj:)
Sz***rd le mások véleményét!
Ha neked tetszik, akkor csináltasd meg.
Ez csak haj! Vissza nől!:)
"Az a nagy helyzet, hogy a férfiak nagy részének se áll jól a rövid haj:)"
Istenem az égben...
Van olyan fejforma amin hülyén mutat a kopasz. Van akinek jól áll, van aki meg úgy néz ki úgy, mint egy szopott gombóc.
Azt ne mondd, hogy ezt eddig nem tudtad??
Kérdező,
Nekem nincs bajom a rövid hajú lányokkal, de valóban van akinek nem áll jól, azoknál fura, de ha neked az tetszik csináld és lehet jól is áll. Amúgy is csak magadnak akarj megfelelni és ne mások elvárásainak.
Fiú = rövid haj
Nő = hosszú haj
Ennyi.
Akkor vágasd le vállig érőre, ha mindenképpen akarsz vágatni, de ilyenre ne, mint a képen. Nőként mondom, egyáltalán nem nőies ez a nagyon rövid haj, és az sem, mikor egyes csajok felnyírják a hajukat.
Nem mondanám, hogy elitélik, csak nem tetszik nekik.
Mondjuk én nőként sosem vágatnám le hajam, nem tetszik. Másokon se a nagyon rövid haj.
itt Kylienak nagyon jó a haja, de lehet neked nem állna jól. Bár nem tudhatjuk. Tud jól állni rövid haj, csak viselni kell tudni.
Bár amit te linkeltél haj, az már túlságosan rövid. Először csak vállig vágasd le, hogy eltudd dönteni, hogy biztos akarod e.
Kérdező, ez a fazon, amit belinkeltél, szerintem nőies. Nem is olyan végzetesen rövid, változatosan formázható. Ha nagyon szeretnéd, és jól is áll, próbáld ki. Legfeljebb megnöveszted újra.
Akkora ügyet tudnak csinálni egy frizurából egyesek. Rövid hajjal nem igazi nő valaki, meg hasonlók... Még ha centis tüsi hajat mutattál volna, megérteném. A fodrászod véleményét kérd ki, hogy jól állna-e, mással nem kell foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!