Unalmas ez a haj?

Figyelt kérdés

Ez most a hajam

[link]

[link]

A hosszával elégedett vagyok, de mindenhol egyforma hosszú, és nem tudom, hogy nem túl unalmas-e így. Gondoltam, hogy vágatok oldafrufrut, de még régebben elég sokáig tartott lenöveszteni a fokozatokat ezért nem vagyok benne biztos.

2020. júl. 7. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem szép hajad van, bár a végéből simán le lehetne vágni vagy 5 cm-t. ha frizurát váltanál, próbáld ki esetleg a menedékes/tépett fazont, az lehet nem olyan "unalmas", mint a sima egyenesre vágott.

[link]

2020. júl. 7. 12:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, a képek óta már vágattam a végéből csak már megint ilyen hosszú, csak egészségesebb.
2020. júl. 7. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Szép hajad van!

Nekem is ilyen csak más színű, középen van elválasztva és én nagyon unom.

Nem tudom én sem mit kezdjek vele: a rövid nem áll jól, festésről mindenki lebeszélt, pár éve kipróbáltam fokozatosan, de nem tetszett, zavart, ezzel kivagyok békülve, x havonta vágatok a végéből, de nagyon unom, olyan loncsosnak érzem az egészet.

Mostanában a végét elkezdtem fújni szőkítő spray-vel, hogy változatosabb legyen, de továbbra is tanácstalan vagyok.

2020. júl. 7. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
A kopasz sokkal jobb lenne.
2020. júl. 9. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!