Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan érjek el "glass skint"?

Hogyan érjek el "glass skint"?

Figyelt kérdés

Tudtok mondani olyan olcsó dolgokat amiktől fényes lesz a bőrőm? Itt nem highlighterre gondolok. Hanem arc maszk meg ilyesmikre. Nagyon nem vagyok otthol az ilyen témákban.

ilyen a glass skin:

[link]

És nyugodtan le írhatjátok nekem a ti arcápolási rutinotokat szívesne át olvasom és lehet hogy én is szívesen használnám.

17l

2020. júl. 6. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Koreai arcápolási rutinokat nézz, rengeteg ajánlás van interneten, youtubeon, de az alapja egy jó hidratáló és egységes bőrkép, meg fényvédelem.
2020. júl. 6. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de ők rengeteg terméket használnak egy-egy termék meg haladja a 10000ft-t. Megpróbálok holnap keresni hidratálót és fényvédőt
2020. júl. 6. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém egész nyáron ilyen, az izzadság miatt.

Pont fordítva vagyok vele, jó lenne ha nem fénylene folyton.

Szerintem vannak kimondottan ilyen hidratáló krémek, amik fokozzák az arc fényes hatását.

2020. júl. 7. 01:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen az izzadással nekem is van bajom, de én eléggé kis kocka típus vagyok szóvla én nem is nagyon megyek semerre max ma hogy vegyek hidratálót
2020. júl. 7. 02:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok-sok vízivás.
2020. júl. 8. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!